Beoordelingen van We love sushi & poke Enschede

Recente recensies van We love sushi & poke Enschede

4 sterren na 85 reviews

, 26-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor een maandag duurde het vrij lang voor de bestelling kwam (meer dan een uur en een kwartier). Voor ons niet voor herhaling vatbaar. Droge rijst, weinig smaak, matige kwaliteit. Niet voor herhaling vatbaar.

, 23-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pokebowls

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste pokebowl van Enschede! Elke keer weer een feestje om de pokebowl op te eten🥳

, 30-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben op een dinsdagavond om 17.00 besteld. Nadat ik om 18.15 een melding kreeg met bezorger is onderweg. Heb ik om 19.00 gebeld waar het eten bleef. Ik verwacht een lange wachttijd op de weekenddagen. Maar niet op een dinsdag avond. Erg jammer. Ik had geen eetlust meer.

, 28-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi zoals altijd 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect!!

, 21-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nog nooit zulke smerige sushi gehad. Ook de bestelling was niet compleet.

, 18-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is lekker, alleen duurt de bezorging vaak veel langer dan initieel wordt aangegeven. Daarnaast ook vaak foutjes in de bestelling: verkeerde dressing, kleine portie ipv grote portie.

, 02-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste en lekkerste poke Bowl 😋

, 27-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd super lekker! Ben zeker een vaste klant

, 26-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Pokebowl, lekkerste in Enschede!

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker! Wel ontbraken de kikkererwten in de poké bowl, maar de extra kappa maki en het gratis drankje maakten dit goed.

, 17-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, was op maar ze hebben nieuwe rollen gemaakt alles was verder nog warm

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Product dat ik wilde was op vanwege drukte. Werd hier netjes over gebeld en kreeg een ander product gratis, goed opgelost!

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden al 3 maal de mix box besteld, die toen steeds lekker was en voorzien van lente uitjes. Vandaag hadden we wederom de mix box besteld maar de sushi’s waren totaal anders, veel rijst en weinig smaakvol. Jammer want we waren zo blij in het begin, maar op deze manier niet meer voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een heerlijke verse sushi!

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was een heerlijke pokebowl. Vers, veel en goed geprijsd. Ik heb eigenlijk een vast adres waar ik normaal mijn bowl bestel en durf nooit elders te proberen. Ben blij dat ik dat dit keer wel gedaan heb.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg veel en goed. Smaakvol en snel bezorgd.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was niet lekker, het smaakte niet vers en de sushi viel uit elkaar, veel rijst . WEL fijn dat ze optijd bezorgen! 12.00 uur

, 20-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De poke bowls waren heerlijk. Royale porties. We hadden om 4 uur besteld met als bezorgtijd half 7 om zo toch zeker te zijn dat ze op tijd waren. Helaas waren ze een half uur te laat. Wat wel positief was was dat ze netjes op tijd meldden dat ze verlaat waren vanwege drukte.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker altijd.. alleen de boontjes qua prijs veelste weinig hoor! Jammer verder top!

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas al een aantal keer gehad dat de sushi niet vers was..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer super lekkere sushi , zoals altijd top ! En snelle levering love it

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij de poke bowl waren de tempura nori snippers vervangen door gewone nori snippers (terwijl ik specifiek die bowl daarom wilde), ik heb geen sesamzaad gezien, de avocado was helemaal niet rijp, en overal zat een laag mayo op waardoor de zalm (die wel goed was op zichzelf) bedolven werd. Ik hoop dat dit niet elke keer zo is maar ik ga hier zelf niet nog een keer bestellen.

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat de loempia's koud waren.. en de edame boontjes vind ik ook wel heel weinig voor het geld.. verder was het heerlijk! Leuke meiden altijd die het komen brengen..

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super lekker! Zal ik zeker vaker bestellen en de poke bowl is echt een aanrader 😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was lekker, drinken was koud helaas de sushi ook. Boontjes zaten niet bij de bezorging, werden wel ruim 1,5uur later nog bezorgd, helaas ook koud. Bezorger was de eerste keer netjes op tijd. Advies: een warmhoudbak oid.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Poke bowls waren heerlijk. We hadden verwacht dat de loempia's warm zouden zijn, maar deze werden koud geleverd. Misschien is het wel de bedoeling dat je deze zelf thuis opwarmt. Dit was voor ons eerste keer dat we bij jullie besteld hebben.

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom top! Tot de volgende bestelling

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zag er goed verzorgd uit, alleen jammer dat de sushi die lauw/warm moest zijn niet lauw/warm was.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pokebowl en snel geleverd zoals altijd. Zeker aan aanrader!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goeie sushi, smaak is heerlijk en snelle levering

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere gezonde poke bowl

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele lekkere sushi en omdat sommige dingen net niet op voorraad waren hebben ze er iets prachtigs van gemaakt voor ons. Hele fijne service en goede kwaliteit eten. Ga hier zeker nogmaals bestellen!

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was een drukke avond, dus een aantal van de ingredienten waren uitverkocht en daar was ik over gebeld. Een andere samenstelling voor de pokebowl en een gratis blikje cola voor het ongemak. Alleen zat er bij de bezorging geen cola en ook geen eetstokjes bij. De bowl zelf was nog wel heel erg lekker, en keurig op tijd.

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker,,een zeer snelle bezorging en een leuke spontane bezorger 😉😄

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi ever & snelle bezorging zelfs op zondag ! Sushi smaakt erg goed en altijd een gratis blikje drinken erbij! Voor mij me vaste sushi to go place , ben zeer tevreden over jullie toppers

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had 2 uur van te voren besteld en het was alsnog een uur te laat. De sushi smaakte alsof het er al een dag had gelegen. De rijst was droog en hard.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas voor de 2e keer niet de sushi de we besteld hadden. De sushi was wel lekker.

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 box besteld met 12 sushi's van de dag. Hartstikke lekker en niet te duur - wel 8 van dezelfde volgens mij en dat was klein beetje jammer. Binnen een uur bezorgd, met nog een extraatje erbij. Ik zal hier zeker vaker bestellen.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was top op tijd en warm maar de sushi daarin tegen was niet vers, vies en rare nasmaak grote stukken heb zo de hele schaal weggegooid wel lief van de gratis frisdrank maar voor mij nooit meer !

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste x voor ons, en ik gaf aan dat we geen avocado lusten en dat zou verder in orde komen en moet zeggen toppie, was heerlijk..mooi op tijd.. dankjewel

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was lekker vers en warm. Door mijn eigen fout konden ze mij niet bereiken om te vertellen dat de sushi uitverkocht was. Toen ik ze zelf belde hebben ze dat ruimschoots goed gemaakt! Ik zou hier zeker weer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super om zelf je pokebowls te kunnen samenstellen! Smaakt ook nog eens heerlijk! Kleine foutje van eerdere bestelling super opgelost, zeker voor herhaling vatbaar! Bedankt!

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger was zo’n twintig minuten te vroeg, dus ik stond nog onder de douche, maar gelukkig nam ze even de tijd om te wachten. De pokebowl was kwalitatief goed! Vergelijkbaar met de concurrent en iets goedkoper dus een goed alternatief! Zeker voor herhaling vatbaar.

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aantal keer besteld, lekker en goede service

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! Erg vriendelijke mensen. Sowieso voor herhaling vatbaar.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend service en lekker

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verse lekkere sushi en snelle bezorging!

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle levering, prima sushi en een vriendelijke boodschap op de tas :)

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeerlijkk !! En ook supppperrr snell

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was ongeveer 10 minuten te laat, dit werd netjes gecompenseerd met een fles drinken. We hadden echter liever gehad dat ze nog 10 minuten later kwamen, maar dat de warme gerechten ook daadwerkelijk warm zouden zijn! Alles was al koud voordat wij het in huis kregen. Heel slecht.. En nog een tip; lever er standaard wat meer sojasaus bij, met twee zakjes kom je niet zo ver, gelukkig had ik er al wat bijbesteld. Koude sushi was prima te doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had een paar stukjes Californië erin zitten met krab, daar zat wat tussen wat de smaak van de sushi echt verpestte.... heel zonde

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was supersnel bezorgd en de bezorger was erg vriendelijk. En niet onbelangrijk; de sushi was erg lekker! Zeker een aanrader

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker! Aanrader!!

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werd bezorgd op de tijd die na bestelling bevestigd werd. Heerlijke sushi!!

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk! Snelle levering Dankjewel

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sommige stukken rijst waren erg hard en het smaakte niet heel erg naar sushi rijst maar naar normale rijst. Wel snelle bezorging.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en hele blije collega's door de lekkere sushi

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had al vroeg besteld, maar alsnog kwam die een half uur te laat. De poke bowl smaakte anders dan de vorige keren en er zat geen soja saus en stokjes bij. Erg jammer!

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk weer

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed ! Alleen 1 keer hadden wij het drinken lauw. Maar voor de rest alles naar wens!

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer hier de sushi besteld. Echt heerlijk. Prima prijs-kwaliteit. Dit gaan we zeker nogmaals bestellen.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij dachten gisteren het nieuwe jaar goed te beginnen met ons lievelingseten sushi en hebben gisteren voor de tweede keer deze schotel gehad, en deze tweede keer was echt niet goed. De rijst was heel erg gaar en het smaakte niet vers. er zat een muffe smaak aan de sushi, en het merendeel van de sushi zat aan de onderkant onder de soya saus....het was gewoon qua smaak en versheid geen echte beleving. De bezorging is perfect en ontzettend aardig. En wij kunnen deze review schrijven omdat wij het verschil hebben ervaren.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer kreeg de sojasaus gember wasabi niet erbij hb het nog wel erbij geschreven sushi is lekker maar wel erg droog te eten zonder sojasaus enzv

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi maar niet voor herhaling vatbaar. Rijst beetje zuur/droog.

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was zo smerig en rook ook zo vies Paar happen gehad en alles zo de ton in gesmeten! Bestel hier nooit weer!!!!want we zijn ook zo misselijk geworden van het eten!!

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was wel lekker vondt zelf de sushi met scherpe garnalensaus niet echt lekker de ebi shrimp blijft nummer 1 de bezorger was beetje te laat komt zeker door kerst jammer de loempia's waren erg koud voor de rest lieve personeel aan de lijn

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk en snel te bestellen. Precies op tijd geleverd en heerlijk gegeten! Top dus! 👌

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi! 😍 ze vielen alleen uit elkaar, maar het smaakte er niet minder om! Super snelle bezorging. Zeker een aanrader

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk sushi 🍥 kwaliteit en prijs zeer goed erg vriendelijk hulpzaam personeel bij de bestelling vriendelijke bezorgers zeker een aanrader bedankt voor de gratis drank

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tonijn uit blik, kant en klare gefrituurde uitjes, beef is plakje rosbief.

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en de sushi was lekker en vers!