Beoordelingen van We love sushi & poke Enschede

Recente recensies van We love sushi & poke Enschede

4 sterren na 41 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 box besteld met 12 sushi's van de dag. Hartstikke lekker en niet te duur - wel 8 van dezelfde volgens mij en dat was klein beetje jammer. Binnen een uur bezorgd, met nog een extraatje erbij. Ik zal hier zeker vaker bestellen.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was top op tijd en warm maar de sushi daarin tegen was niet vers, vies en rare nasmaak grote stukken heb zo de hele schaal weggegooid wel lief van de gratis frisdrank maar voor mij nooit meer !

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste x voor ons, en ik gaf aan dat we geen avocado lusten en dat zou verder in orde komen en moet zeggen toppie, was heerlijk..mooi op tijd.. dankjewel

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was lekker vers en warm. Door mijn eigen fout konden ze mij niet bereiken om te vertellen dat de sushi uitverkocht was. Toen ik ze zelf belde hebben ze dat ruimschoots goed gemaakt! Ik zou hier zeker weer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super om zelf je pokebowls te kunnen samenstellen! Smaakt ook nog eens heerlijk! Kleine foutje van eerdere bestelling super opgelost, zeker voor herhaling vatbaar! Bedankt!

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger was zo’n twintig minuten te vroeg, dus ik stond nog onder de douche, maar gelukkig nam ze even de tijd om te wachten. De pokebowl was kwalitatief goed! Vergelijkbaar met de concurrent en iets goedkoper dus een goed alternatief! Zeker voor herhaling vatbaar.

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aantal keer besteld, lekker en goede service

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! Erg vriendelijke mensen. Sowieso voor herhaling vatbaar.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend service en lekker

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verse lekkere sushi en snelle bezorging!

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle levering, prima sushi en een vriendelijke boodschap op de tas :)

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeerlijkk !! En ook supppperrr snell

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was ongeveer 10 minuten te laat, dit werd netjes gecompenseerd met een fles drinken. We hadden echter liever gehad dat ze nog 10 minuten later kwamen, maar dat de warme gerechten ook daadwerkelijk warm zouden zijn! Alles was al koud voordat wij het in huis kregen. Heel slecht.. En nog een tip; lever er standaard wat meer sojasaus bij, met twee zakjes kom je niet zo ver, gelukkig had ik er al wat bijbesteld. Koude sushi was prima te doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had een paar stukjes Californië erin zitten met krab, daar zat wat tussen wat de smaak van de sushi echt verpestte.... heel zonde

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was supersnel bezorgd en de bezorger was erg vriendelijk. En niet onbelangrijk; de sushi was erg lekker! Zeker een aanrader

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker! Aanrader!!

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werd bezorgd op de tijd die na bestelling bevestigd werd. Heerlijke sushi!!

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk! Snelle levering Dankjewel

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sommige stukken rijst waren erg hard en het smaakte niet heel erg naar sushi rijst maar naar normale rijst. Wel snelle bezorging.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en hele blije collega's door de lekkere sushi

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had al vroeg besteld, maar alsnog kwam die een half uur te laat. De poke bowl smaakte anders dan de vorige keren en er zat geen soja saus en stokjes bij. Erg jammer!

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk weer

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed ! Alleen 1 keer hadden wij het drinken lauw. Maar voor de rest alles naar wens!

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer hier de sushi besteld. Echt heerlijk. Prima prijs-kwaliteit. Dit gaan we zeker nogmaals bestellen.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij dachten gisteren het nieuwe jaar goed te beginnen met ons lievelingseten sushi en hebben gisteren voor de tweede keer deze schotel gehad, en deze tweede keer was echt niet goed. De rijst was heel erg gaar en het smaakte niet vers. er zat een muffe smaak aan de sushi, en het merendeel van de sushi zat aan de onderkant onder de soya saus....het was gewoon qua smaak en versheid geen echte beleving. De bezorging is perfect en ontzettend aardig. En wij kunnen deze review schrijven omdat wij het verschil hebben ervaren.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer kreeg de sojasaus gember wasabi niet erbij hb het nog wel erbij geschreven sushi is lekker maar wel erg droog te eten zonder sojasaus enzv

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi maar niet voor herhaling vatbaar. Rijst beetje zuur/droog.

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was zo smerig en rook ook zo vies Paar happen gehad en alles zo de ton in gesmeten! Bestel hier nooit weer!!!!want we zijn ook zo misselijk geworden van het eten!!

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was wel lekker vondt zelf de sushi met scherpe garnalensaus niet echt lekker de ebi shrimp blijft nummer 1 de bezorger was beetje te laat komt zeker door kerst jammer de loempia's waren erg koud voor de rest lieve personeel aan de lijn

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk en snel te bestellen. Precies op tijd geleverd en heerlijk gegeten! Top dus! 👌

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi! 😍 ze vielen alleen uit elkaar, maar het smaakte er niet minder om! Super snelle bezorging. Zeker een aanrader

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk sushi 🍥 kwaliteit en prijs zeer goed erg vriendelijk hulpzaam personeel bij de bestelling vriendelijke bezorgers zeker een aanrader bedankt voor de gratis drank

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tonijn uit blik, kant en klare gefrituurde uitjes, beef is plakje rosbief.

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en de sushi was lekker en vers!